11 Temmuz 2008 Cuma

Ahududu ve Cilek Tarlasindayiz

Persembe günü cok güzel bir gün gecirdik, ayrica benim dogum günümüde güzelce arkadaslarla kutlamis oldum. Arkadaslarda cok güzel cicekler hediye aldim, hepsinede cok tesekkürler.
Daha evel projemin bayanlari ile randevulasip, bulustuk ve 3 araba ile 13 kisi olarak 12 km uzakliktaki bir köyün ciftligide hem kahve icmege hemde ahududu ve cilek toplamaya gittik. Hava arasira bardaktan bosanircasina yagmurla bizi islatirken bazende günesin acmasi ile isitip yakiyordu, gün boyu böyle devam etti. Ahududu toplamaya baslamadan yagisli toplarken acik, sonunda yine yagmaya basladi. Bizde Allahin bize sundugu bu nefis kirmizi harika tadlari olan ahududulari hem topladik, hemde bol bol yedik.




Havalarin yagmurlu olmasina ragmen cilekler de hala bereketli ve devam ediyordu. Harika lezzette ve kocaman olmus cileklerden de bolca toplandi.
Yagmura karsi hazirlanmis büyük cadirlarda kahvelerimizi icip, nefis pastalarimizi yedik.

Ahududulu Gofret (Waffel)
Ahududulu Pasta
Ahududulu Krem Santili Pasta
Cilekli Gofret (Waffel)


3 yorum:

SeyyAh dedi ki...

Tam benlik bir tur olmuş... Hem ahududunu hem de çileği çok severim...
Bu arada geçmiş olsa da yeni yaşınızı kutluyor, Allahtan sağlıkla nicelerine ulaşmanızı diliyorum..
Sevgilerimizle...
Sağlıcakla kalınız..

Adsız dedi ki...

Öncelikler dogum günün kutlu olsun,tüm güzellikler ve sans pesini birakmasin:)Yagmurun bereketi konusunda sana katiliyorum ama ben fazlaca bunaldim bu bitmeyen yagmurlardan.Tatilinde bu bölgede biraz gec olmasi sadece ramazanin ilk günlerini Izmirde gecirecegim düsüncesiyle avutuyor beni.Bu sene cogunlukla kapali gitti havalar.Gecen ay bizde gittik cilek tarlasina ben ilk defa gecen sene gördüm cilek tarlasi,cok hosuma gitmisti,bu yilda tekrarladik.
Gurup toplantilariniz cok güzel,benim bulundugum bölgede yok malesef bu tür faliyetler.
sevgiler

daimamutfak dedi ki...

Harika şeyler yapmışsınız.hele fotoğraflarla attırdığınız tur sabah sabah keyif verdi..