23 Eylül 2008 Salı

Yeni Projem basladi


Tatilin bitmesiyle is basina gectim ve isler birbirini kovalamaya basladi.
Aslinda islerin yorgunlugucok ama mali getiriside hemen hemen yok denecek kadar az.
Ben calismayi cok seviyorum ama bazen cok yorucu oluyor ve evim ile ilgilenmeye vaktim olmuyor.

Iste yine böyle yorucu ve bir o kadarda yine zevkli bir projeye basladim. 11 Alman bayan ve 11 yabanci ülkelerden bayanlar (Türk, Pakistanli, Tacekistanli, Iranli, Rus, Fransiz ve Cinli bayanlar) var. Ilk gün tanisma ve kahva icme ile basladik. Ramazan olmasi dolayisiyla, müslüman bayanlarimiz malesef sadece sohpete katildi. Bu toplanti 8 defa olacak ve gezilerimizde olacak. Sosyal Bakanligindan para yardimi aliyoruz. Belediye, Valilik ve benim eski is yeride destek veriyor.

Bu harika masa tanzimini Sigrid arkadasim yapti. Almanlara misafir geldiginde, yemekten fazla masayi tanzim etmege özen gösteriyorlar, mideden önce göz, bu güzellikle doyuyor, bir tablo gibi olmus dimi?


Masalarin tanzimi tamamen taze mahsullerle süslenmistir. Bu isin ustasi olan arkadasim Sigrid bu bitki, meyava, misir ve dallari bahcesinden getirdi.



Peynirli Bisküvi (ben yaptim)

Valilikte calisan arkadasin getirdigi ekmek üstüler ( Peynirli, salamli, pastirmali ve som balikli)

Cikolatali findilkli pasta (Almanlarin baskani Sigrid`den)

Bu Fotograflar projemizin ilk gününün görüntüler. Bu Fotograflari sadece daha kimse yok iken hazirlik bitmis iken cektim, daha sonraki görüntüleri malesef ilk günün telasindan Kareliyemadim, insallah ileriki bulusmalarda daha cok bilgi ve fotograflari sizlerle paylasacagim.

NOT: Tarifler pek yakinda!!!

3 yorum:

Ayse Pamuk dedi ki...

Projen hayırlı uğurlu olsun insallah.

SeyyAh dedi ki...

Bütün bayramların bayram gibi yaşandığı, barış ve mutluluğun egemen olduğu, insan hakları, adalet ve hukukun gözetildiği, savaş, terör ve yoksulluğun geride kaldığı bir dünya için bayramların birer imkan olması temennisiyle, milletimizin, bütün soydaş ve din kardeşlerimizin, tüm gönül dostlarımızın ve grup üyelerimizin Ramazan bayramını kutluyor, bu bayramın hepimize, insanlık alemine insanca yaşama adına yeni bir umut ve imkan getirmesini yüce Allah'tan niyaz ediyoruz.
Akif & Fatma

http://gidilesiyerler.blogspot.com/
http://soframdan.blogspot.com/
http://gittiklerimden.blogspot.com/

Yeni uğraşılarınızda da( başarılı çalışmalar diliyoruz..)

Adsız dedi ki...

merhaba ..çok güzel resinmler.sizin içindegüzel bir eğlence olmuş..Ama mavi kuzulara anlam veremedim.resimmmi gerçekten onlar mavimi?