24 Mayıs 2009 Pazar

Olmadi!!!


Arkadaslar malesef Bloguma kavusamadim ama tariflerimi kopyalayabildim.
Baska bir blogda yeni bir sayfa acmak istiyorum, onun icin sizlerin bilgilendirmek istedim.
Malesef özenerek, beni ziyaret edip o güzel yorumlariniz yazdiginiz icin cook tesekkürler. Zaman gecsede ben arada eski sayfalarima girip, hep yazilan yorumlari okumayi cok seviyordum fakat malesef artik o yorumlarla birlikte okadar emekler verilen blogum silindi.
Malesef sebep olan verdigim bir linkten virus gelmeis olmasi gerekiyor.
Cünkü linki kayid ettikten hemen sonra malesef blogum cöktü.
Elden gelen yok, ne yapalim saglik olsun.
Yegenim, blog arkadaslarim, oglum, damadim, hepsi de cok ugrastilar herkese cook tesekkürler, hic yoktan tariflere ulasabildik ve onlari kopyaladim.
Yardim ve desteklerini esirgemegen herkese candan tesekkürler....

Bu fotograflari yolda durarak cektim. Bizim buralarda bu aylarda Kolza tarlalarini sapsari görmek bir harika. Bu Kolza (Kanola) bitkisinden almanyada cok kullanilan, Kolza yagi- Kanola yagi(Rapsöl) cikariliyor.

7 yorum:

Baharcicegi dedi ki...

canim cok gecmis olsun cok üzüldüm verilen okadar emek bosa gitmis.
en azindan resimleri kurtarmissin saglik olsun yeniden daha güzelini yaparsin bizlerle paylasima devam edersin aysecim.

SOFRAM dedi ki...

Canım çok üzüldüm, ama hiç olmazsa tariflerini kurtarmış olman çok güzel.İnşallah yeni sayfanla birlikte yeniden paylaşımlarına devam edersin.Elbette bu kadar emeğin bir anda yok olması gerçekten çok üzücü ama sağlık olsun güzelim, yavaş yavaş yeni bloğunu düzenlersin.
Ama eşim virüsle sayfa silinmez, virüslerden temizlendikten sonra yeniden sayfa açılır diyor.Nitekim geçenlerde bizim de aynı şey başımıza geldi. Mutlaka birisi heklemiştir sayfayı diyor.
Canım sana kolaylıklar diliyorum. Sevgilerimle...

Yaren dedi ki...

Ayse ablacim mutlaka bir caresi vardi diye düsünüyorum. Virus tarama programlari olmasi lazim.Hic denedinmi onunla. Cok emek var ama yinede üzülme eskileri yavas yavas eklersin. Tarla harika görünüyor,bizim burdada var.ARkadasimla her sabah yürüyüs yapiyoruz onlarin arasinda.Sevgiyle kal Ayse ablacim.

SOFRAM dedi ki...

Canım inşallah bloğuna kısa sürede yeniden kavuşursun.Ben şahsen bloğunda aykırı birşeye rastlamadım. Ama bazen sayfadaki, sayaçlar, diğer eklentiler, başka uygunsuz sayfaların görünmesine neden olabiliyormuş. Belki böyle birşey olabilir diye düşündük eşimle.Bizim de böyle birşey başımıza gelmişti, ama inceleme sonunda gerçek anlaşılmıştı. Seninki de mutlaka böyledir canım.
Canım güzel haberlerini bekliyoruz, öpüyorum, ailecek selamlar...

Bulbulunyeri dedi ki...

Canım,
çok geçmiş olsun. Bir sürü üzüntü olmuştur. Bloglarımızın artık çocuklarımızdan pek farkı yok.Neyse ki,resimlerini kurtarmışsın.Yeni açacağın blogunu haber vermeyi unutma.
Sevgiyle kal.

muko dedi ki...

ayşe ablacım benim bir arkadaşım kendisi yanlışlıkla blogunu silmişti,ve bend eona yazdım nasıl geri geldiğini sordum
blogların yedekleri tutuluyormuş bilgin olsun mutlaka geri gelirmiş

http://www.google.com/support/forum/p/blogger/thread?fid=492cdbb6a6d6628100046a2bbce85b23&hl=tr

blog yardımda bu konuyu sormuş ve düzeltmişler,blogların yedeklerini tuttukları için ama onunda başka bir fikri yok send ebir dene istersen

TAZE NANE dedi ki...

Hiç yardımcı olamadık sana.
Çok üzüldüm.....
Kimsede birşey bilmiyor.
Ama tariflerini almışsın. Bu da iyi en azından.
Sevgiler.