5 Ekim 2008 Pazar

Eyalet Bahce Fuari

Uyum Projemizin ikinci toplantisinda sirada Schleswig sehrindeki "Eyalet Bahce Fuari" vardi.

19 yabanci ve alman bayanlar olarak trenle yola ciktik. Grubumuzda alman, türk, afganli, iranli, cinli, rus, arnavut bayanlar vardi. 20 dakikalik tren le yolu aldiktan sonra 15 dakika kadarda otobüsle giderek, fuara vardik. Girisi kisi basi 15€, ama bu giris ve yol ücretini devlet karsiliyor, bayanlar sadece bu projeye her bulusmada 5€ katilim ücreti ödüyorlar. Fuardaki gezdgimiz degisik bahce modelleri, rengarenk donatilmis degisik bitki, cicekler ve bahce dizayn tarzlari bizleri adeta büyüledi.
Bahcesi olan arkadaslar icin, fikir olsun diye sizlerle bu cektigim fotograflari paylasiyorum, belki tekrar yaz gelmeden bahcenizde degisiklik yaparak düzenleme yapmak istersiniz.
Iste sizleri o günün kareleri ile basbasa birakiyorum.



Bu kuzular benim





Fuarin en hosuma giden bölümü burasi oldu. Eski ayakabi ve cizmelerin icine toprak doldurularak, cicekeler ve bitkiler ekilmis. Bir direge derisik sekillerde asilmis. Ayrica bahce masasi da bu saksi halinda kullanilmis cicekli ayakabi ve cizmelerle dekor edilmis. Harika ve degisik bir görünüm sergilemisti.

Hem eski ayakabilari degerlendirilmis, hemde degisikbir hava sergilenmis.

Kasiklarla yapilmis bahce süsü.

Sizide leylek gagasindami getirdi?

7 yorum:

Adsız dedi ki...

ttt

Adsız dedi ki...

Cok guzel olmus ablacigim.Ellerine saglik.Orengarenk cicekler bir ruya gibi.Insan hayatida hep boyle cicekler gibi rengarenk olsa keske.
Bu projede cicekler kadar guzel ve renkli bence.Normal hayatindan siyrilip biraz dunyaya baska bi cerceveden bakmak rahatlatiyor insani.Bende orada sizinle beraberdim.Kendi adima guzel bir gun gecirdim.Bircok degisik kulturun insanlari ortak bir paydada bulustuk.gunumuzu paylastik.
Bizleri biraraya getirdiginiz icin sagolun.

Adsız dedi ki...

Sizin projeler hep süper zaten.Calismalara basladim bende.Güzel vakit gecirmenize cok sevindim

SeyyAh dedi ki...

Ne kadar güzel bir sosyal paylaşım hareketlenmeleri...
Kişiler hem görerek hem de becerilerini sergileyerek bir araya gelebilmenin çok hoş yolunu bulmuşlar. Bizlere bunları görebilme fırsatı vermenizden de mutlu oldum bu vesile ile yenib bilgi edindik.
Nice hoş vakitleri sağlıkla geçirmeniz dileği ile..

Kitchen Sweet Kitchen dedi ki...

Ben balkabaklarını beğendim.Türkiye'de de olsa keşke onlardan:)

kimyager1067 dedi ki...

hayırlı geceler.

kimyager1067 dedi ki...

hayırlı geceler